Post by nauzebmayphari on Feb 15, 2022 22:18:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Nie mogę skina robić
Po tym, jak zacząłem od nowa w tej grze po 3 latach, pomyślałem, że to jak normalni, ci sami wykwalifikowani wrogowie, ta sama perfekcyjna taktyka i takie tam, ale nie tylko ludzie z wysokimi poziomami, którzy w jakiś sposób zabiją cię jednym uderzeniem, napraw swoją grę.
Te same reklamy to wielkie guwno dupna gra :-(
Tania podróbka pixel gun 3d
Takiej gry to jeszcze nie widziałem
Tak fajnie, że ja i moi bracia dużo gramy
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game অ্যাকশন wyp
Nie tak dobre jak wcześniejsza wersja i fatalne ustawienia.
Neiza fajna
To fajna gra, podobnie jak Call of Duty, a ruch jest tak dobry
Witaj Vulcron, dlaczego nie mogę grać w trybie online? Ciągle mówi, że nie udało się połączyć, ale mam bardzo dobre Wi-Fi, proszę to naprawić!.
Ta gra jest głupia, pistolet pikselowy 3d jest lepsza
... 3D match engine ฉากการเล่นที่มีการเคลื่อนไหวของนักเตะที่สมจริงขึ้นกว่า 500 ... nCounter-Strike ONLINEออกตัวแรงสมศักดิ์ศรีสุดยอดเกม FPS ระดับตำนาน nแฟนๆ
Świetna gra, ale powinniscie podwyzszyc ochrona przed hakowaniem... Wchodze sobie na gre, a tam jakis pod nazwą "im haka" ma speedhacki i aimbota. Więc wychodze i ide na inną gre... i tam kolejny... stoi w miejscu nad ziemią iw 5 sekunda wszystkich załatwia... myslalem ze w innej grze nie bede mial hackera... A jednak... wchodze na wolny dla wszystko to, co daje gościu, który daje spalanie ciężkich karabinów i ma uszkodzenia hacki, bo bierze z wszystkiego na hita. Miałem damge hacki, aim hacki i immunohacki...Masakra
... Stats Captain Ben – cptnben CarbonFin Gaming – carbonfin Chief Pat – PAT ... pitbullfera Pixel Crux – crux puuki – puuki RadicalRosh – Clash Royale
Pixel Combat: Zombies Strike apk - APKFollow
Kiedy gram w grę i robię się naprawdę dobry i wyrzuca mnie aplikacja z dziurą
Fajna gra bo podobna trochę do Cs go ale gorsza grafika
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action zcz
Battle Gun 3D - Pixel Block Fight Online PVP FPS - Android Lista
bardzo fajna gra polecam
Gra do dupy nie da sie grać przez lagi, ścięcia i starowoniae
Samo sie wyłancza
Dobra gra, nadal kocham to, nawet straciłem mój jeden acc, ale teraz to zapisuję, co za dobre
Odgapienie od Pixel gun 3d☹️
Bruh, uwielbiam, jak ta gra jest tandetna. Nie można przestać zamrażać 2 razy w ciągu minuty. Żadna inna gra tego nie robi.
podaję tylko trzy, ponieważ ludzie mogą chować się w skrzynkach na mapie placówki w przypadku zainfekowanych i nie możesz ich zabić dwóch, nie możesz użyć stimpacka w trybie dla jednego gracza i nie dostaniesz dużo pieniędzy, napraw większość tych błędów
Kurwa no nie no poprostu kurwa no nie!niechce się włanczać
Nie pozwala mi grać, tylko pokaż logo
Czuję, że ta gra potrzebuje więcej kredytów wprowadzonych do systemu awansowania, ponieważ odkryłem, że nie warto awansować tylko za 2 kredyty
NIE POZWOLIŁO MI NA MOJE KONTO GOOGLE LUB MOJE GOOGLE PLAY I JEST TO TAKIE LAGGY I NAWET GDY GRAM W GRĘ LUB PRZEJDZĘ DO SKLEPU pls to naprawić 😭😭😭😭Uwielbiam tę grę, ale pls to naprawia🙏🙏🙏
Ta gra nie zwróci mi mojego konta
Zawsze mnie wyrzuca, kiedy chcę grać
Nie da sie sterowac ta gra to gunwo
To dobra gra i lepsza niż pixel gun 3D
Grać Gry strzelanki gry online
To zabawne, ale kiedy jesteś nowy w grze, musisz stawić czoła prawdziwym graczom, więc dodaj boty, aby nowi gracze grali dłużej
Talking Ginger გართობა xnzx
Dopiero instaluje tom stszelanka i widzę, że jest fajna😀
Ta gra jest za Szybka i co, że nie ma lagów, jak nie da się grać w takim tę wolę wolne bloki Strajk
Konto jest połączone z moją grą Google Play i wychodzę, ale chcę zagrać ponownie. Pobieram ponownie i jak tylko wejdę, zaloguje mnie na moje konto gościa, chcę zalogować się na moje konto Google. Klikam link do konta Google, mówi, że jest już połączone z innym kontem. I tak się wylogowuję i bez ŻADNEGO wyboru, z czego chcę się zalogować, ponownie loguje mnie na moje konto gościa. Wylogowuję się i automatycznie loguje mnie z powrotem na konto gościa. „Wyloguj” nie oznacza, że chcę się logować automatycznie.
Zajebiste!!!!!"
Fajna gra prawie jak cs go
Mam ją dopierodwa dni, a już mi się znudziła. Nuda. NIE POLECAM😒😌😴
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Veiksmas iahc
Uzyskaj produkt Block Strike 3D: Pixel Gun Craft - Microsoft
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Acțiune xoql
Fajne ale polecam zablokuj strajk i wbijajcie na miko tv parkour dzięki za przeczytanie xd pozdraiam
Za każdym razem, gdy próbuję dołączyć za darmo dla wszystkich lub drużynowego deathmatchu, pojawia się komunikat „nie udało się połączyć z serwerem powód: nieznany” lub coś takiego jak dat, i tak, mój internet jest w porządku
Ładowanie trwa baaaardzo długo, utknął na 60% i muszę czekać 3 - 5 minut, a logowanie również zajmuje 3 - 5 minut
Najciekawsze gry akcji wydane w 2016 roku | GRYOnline.pl
Zatrzymije sie w przy wgrywaniu