Post by nauzebmayphari on Feb 15, 2022 22:37:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok növelik a primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó játék. Csák ajánlani tudom mindenkinek!! Lóri
Nem igazán jó grafikai játék✋✋✋✋😑😑😑😑😑😐😐😐😐🤳🤳🤳🤳🤳🤦🤦
Uphill Rush Water Park Racing Võidusõit yzob
Imádom ezt a játékot 🎮 mert jó vagyok benne, szóval ha szeretitek ezt a játékot és nem tudjátok jól játszani, ne add fel, játssz tovább, és jobban leszel, köszönöm, hogy elolvastad 😎
Helló! Ez a játék nagyon klassz. Van egy probléma . A probléma ott van, mert a sok hirdetés
Uphill Rush Water Park Racing Karera qhgv
Ez a játék szép, de csak két karakter van, és csak 5 vagy 10 szint van, a játéknak több pályának kell lennie, és több karakternek kell lennie.
reklámvideók megtekintése után nem mindig adja meg a frissített elemeket
ez egy igazán szórakoztató játék
Én most töltöm,de remélem hogy jó!##😉😉
a jutalom kihívás teljesen el van rontva, 10-szer próbáltam a dolgot, és folyamatosan azt mondja, hogy a másik játékos nyer, én pedig messzebb jutottam, mint ők, ha lehet, 0 csillagot adnék
Folyamatosan azt mondja, hogy a játék nem reagál 😥😥
ez egy szórakoztató játék, létrehozhatja saját pályáit. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy lehetne egy kicsit több szabad emberük és fuvarjuk. Összességében nagyon jó játék. Mindenki, aki ezt olvassa, töltse le, ha szereti az úszást és a vízjeleket, töltse le!
Korábban ingyen építhettem a víziparkomat, de most pénzbe került
minden alkalommal, amikor megpróbálom játszani, mindig azt mondja, hogy ez a játék nem tölthető be, így ...
Túl sok véletlenszerűen elhelyezett hosszú hirdetés. Vagy véletlenszerű, zavarba ejtő felugró ablakok, amelyek valódi magyarázat nélkül próbálnak eladni neked dolgokat. A játék szórakoztató lenne a nyavalyás eladások nélkül
De szeretem, ahogy a 8first úgy működik, hogy a 8first jobban néz ki a 8firsttel, és ez tökéletesen fog működni, és soha nem leszek az, akitől a kert jobban érzi magát a kertben, és ez egy jó hely és a kertben lesz néhány. Köszönöm
Sokáig tart a játék elindítása
Elmegy😕
Szeretem ezt a játékot, de cuccot kell vásárolnod, és ez egyáltalán nem tetszik, és mi van, ha nem vagy felnőtt, és gyerek vagy, nem tudsz cuccot venni, mert gyerekként nincs pénzed.
A játék valóban jó, de amikor elkezdtem játszani az aranyligát, amiben a harmadik helyre kerültem, bronz bajnokságot kaptam.
Az Uphill rush egy jó és izgalmas játék, és segít koncentrálni arra, amit csinálsz. I💜ezt a játékot
Annyira szórakoztató és élvezetes, hogy szeretem
Kur a jó játék
Klassz, szuper játék ezért adok 5 csillagot
ez egy nagyon-nagyon rossz játék, mindig a játék között van, és a kezdőképernyőt mutatja
A játékkal kapcsolatos tapasztalataim zseniálisak voltak, a grafika rendben volt, a kezelőszervek nagyon könnyen érthetőek, nem volt semmi probléma, szóval alig volt semmi hozzávaló, szóval azt hiszem, meg kell szerezned ezt a játékot
Jo jatek nagyon
A játékok nagyszerűek, amíg le nem működik.
Szép játék, de a 40. szint nagyon nehéz
Ez jó, de reagálnia kell a 60-as szintre, hogy saját pályát készítsen
Fura.
Ez így nagyon szar néhány upgradehoz kötelezö videót nézni gépen jobb mert nincs semmi sem ez a szar upgrade plusz promója magát a készítő sőt megvettük az USA packot és kaptam semmit se szóval a véleményem az egész játékról hogy a játék egy nap szar!
Rendben van, és annyira érdekes és szép a grafika és a vezérlők
Egesz jo kis szar jatek!
ez egy szórakoztató játék. Azért sok a kiegészítés
Imádom ezt a játékot, de egyszerűen túl sok reklám van benne
Nagyon szép ez a játék de túl sok a reklám 🙄 de nagyon szép 👍 köszi 😊
Jó, de hibás, és fizetés nélkül nehéz cuccot szerezni
Szerelmi játék
Świat Football League Sport dzl
jó játék, de a 16-os szinten azt jelzi, hogy rossz a karaktered és az utazásod, és a kép alatt megjelenik a start gomb, amikor rákattintsz, és ez alatt jön egy hozzáadás. ha rákattint, akkor nem lesz kontroll, vagy jön az add, de nem vezérli, így nem kell letölteni
Nagyon jó csak ajánlani tudom a 6 éves tesómnak is tetszik